22 Ocak 2013 Salı

Mayagöz, Özel Mayagöz Hastanesi, Maya Göz, Ankara Mayagöz



Bu yazımızda sizlere Ankara'daki özel göz merkezlerinden birinin kısaca tanıtımını yapacağız.
Ankara'da yer alan özel göz hastanelerinden birisi de Mayagöz Merkezi.Mayagöz'ün Ankara'da donanımlı bir göz merkezi bulunmakta.Göz Hastalıkları alanında uzun yıllardır hizmet veren Özel Ankara Mayagöz Hastanesi 'ne aşağıdaki bilgilerden ya da internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Ankara Mayagöz Hastanesi Adres İletişim : Celal Bayar Bulvarı Tok Sokak No : 7 Maltepe / Ankara

Ankara Mayagöz Hastanesi Telefon : 0(312) 444 62 92  

Mayagöz Merkezi Fax : 0(312) 229 69 90 

Maya Göz Hastanesi Randevu : 0 (312) 232 53 53 


Özel MayaGöz Merkezi Anlaşmalı Kurumlar : T.B.M.MSGK (Emekli Sandığı, BAG-KUR,SSK),Kamu Çalışanları, Anadolu Sigorta, Türk Eximbank Gibi birçok kuruluşla anlaşması bulunmaktadır.Detaylı Bilgi için Mayagöz Merkezi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İnternet Sitesi : www.mayagoz.com

Tedavi Bölümleri : 




Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezinde; Katarakt , Çocuk Muayenesi, Şaşılık tedavisi, göz tembelliği, üveit tedavisi, yetişkinlerde görme tedavisi, kornea, retina bölümü, excimer lazer tedavisi, öküloplasti, keratokunus tedavisi gibi birçok göz hastalığı tedavisi yapmaktadır.Saydıklarımızın haricinde yapmış olduğu tedavileri görmek için kurumun internet adresine bakabilirsiniz.

Not : Yazımız sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.Kurumun resmi sayfası değildir.Kurum hakkında telefon, iletişim vb.bilgilere ulaşmanız için hazırlanmıştır.Kurum hakkında bilgi edinmek için yukarıda belirtmiş olduğumuz resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder