22 Ocak 2013 Salı

Ankara Göz Hastaneleri, Ankara Turkuaz Göz, Turkuaz Göz Ankara, Ankara Özel Göz Hastaneleri


Bu yazımızda sizlere Ankara'daki özel göz merkezlerinden birinin kısaca tanıtımını yapacağız.
Ankara'da yer alan özel göz hastanelerinden birisi de Turkuaz Göz Merkezi.Turkuaz Göz'ün Ankara'da donanımlı bir göz merkezleri bulunmakta.Göz Hastalıkları alanında 2005 yılından bu yana hizmet veren Turkuaz Göz ' e aşağıdaki bilgilerden ya da internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Turkuaz Göz Hastanesi Adres İletişim : Nene Hatun Caddesi No : 61 G.O.P / Ankara

Ankara Turkuaz Göz Hastanesi Telefon : 0(312) 447 25 25 

Turkuaz Göz Merkezi Fax : 0(312) 446 39 39

Turkuaz Göz Randevu : 0 (312) 447 25 25 

Turkuaz Göz Anlaşmalı Kurumlar : T.B.M.MSGK, Büyükelçilikler, T.B.M.M Mensupları, Bankalar, Özel Sağlık Sigortaları, Özel Kuruluşlar, Oda, Dernek, Vakıf Gibi birçok kuruluşla anlaşması bulunmaktadır.Detaylı Bilgi için Turkuaz Göz Merkezi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İnternet Sitesi : www.turkuazgoz.com

Tedavi Bölümleri : 




Ankara Turkuaz Göz Merkezinde; Katarakt , Çocuk Muayenesi, Şaşılık tedavisi, göz tembelliği, üveit tedavisi, yetişkinlerde görme tedavisi, kornea, retina bölümü, excimer lazer tedavisi, öküloplasti, keratokunus tedavisi gibi birçok göz hastalığı tedavisi yapmaktadır.Saydıklarımızın haricinde yapmış olduğu tedavileri görmek için kurumun internet adresine bakabilirsiniz.

Not : Yazımız sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.Kurumun resmi sayfası değildir.Kurum hakkında telefon, iletişim vb.bilgilere ulaşmanız için hazırlanmıştır.Kurum hakkında bilgi edinmek için yukarıda belirtmiş olduğumuz resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder