22 Mart 2013 Cuma

İlgi göz, İlgi Göz Ankara, İlgi Göz Merkezi, Ankara Özel Göz Merkezi


Bu yazımızda sizlere Ankara'daki özel göz merkezlerinden birinin tanıtımını yapacağız.

Ankara'da yer alan özel göz hastanelerinden birisi de Özel İlgi Göz Merkezi. İlgi Göz Merkezi Ankara Balgat'ta göz hastanesiyle ve kulak-burun-boğaz (K.B.B) alanında hizmet vermekte.Bu yazımızda Sizlerle Özel İlgiGöz Merkezinin Ankara'daki şubelerinin iletişim, adres, telefon bilgilerini paylaşacağız.

Ankara İlgi Göz Merkezi Adres İletişim : 

İlgi göz hastanesine ulaşım oldukça kolay Eskişehir ve Konya Yoluna 5-10 dakikalık mesafede balgatta yer alıyor.

Eskişehir yolu, Ziyabey Caddesi 2.Sokak NO: 9 Balgat / ANKARA


Ankara İlgi Göz Hastanesi Telefonları  : 

İlgiGöz Merkezi Telefon  : 0 (312) 237 77 33

İlgi Göz Hastanesi  Fax : 0(312) 285 05 08  

İlgiGöz  Randevu : 0 (312) 237 77 33

İlgi Göz Merkezi Anlaşmalı Kurumlar : İlgiGöz başta T.B.M.M mensupları, banka çalışanları, yerli ve yabancı bir çok sigorta şirketi ile anlaşması vardır.Detaylı bilgi edinmek için Ankara İlgi Göz Merkezinin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İnternet Sitesi : www.ilgigozkbb.com

Tedavi Bölümleri : 





Özel Ankara İlgi Göz ve KBB Merkezinde; Göz Cerrahi işlemleri, göz hastalıkları tanı işlemleri, lazer işlemleri, kontakt lens tedavisi gibi bir çok göz hastalığına tedavi imkanı sunmaktadır.Saydığımız tedavileri yöntemlerinin dışında diğer tedavi alanlarını görmek için kurumun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgiGöz'de ayrıca kulak-burun-boğaz hastalıklarına da tedavi yöntemleri sunulmakta ve size uygun ödeme planı çıkartılmakta, kurumun ayrıca İstanbul'da da şubesi bulunmakta.

Not : Yazımız sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.Kurumun resmi sayfası değildir.Kurum hakkında telefon, iletişim vb.bilgilere ulaşmanız için hazırlanmıştır.Kurum hakkında bilgi edinmek için yukarıda belirtmiş olduğumuz resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. SAYIN HOCAMIZ SAMİ SIZMAZIN İNTERNETTE UYGULAMALI ANLATIM VEDE BİLGİLENDİRMELERİNDE BİR HASTA OLARAK KATARAKT AMELİYATININ KORKULMAMASI GEREKTİĞİNİ ŞAHSIM OLARAK ÇOK RAHATLADIM. EMEK VE KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYORUM.EN KISA ZAMANDA TEDAVİMİ SAYIN HOCAMIN İZNİYLE YAPTIRMAK İSTİYORUM.TÜM İLGİ GÖZ HASTANESİ PERSONELİNE SAYGILARIMLA


    AYHAN ÖÇKOYMAZ

    YanıtlaSil